header image

Vision Day

Dinsdag 6 februari 2018
Ghelamco Arena, Gent

Geld verdienen en kwaliteit verhogen door cameratechnologie? Ontdek het bij SICK

Denk je dat je uw efficiëntie kan verhogen door camera’s in te zetten in je productieproces? Wij bij SICK wel!

SICK biedt immers sinds jaren kwaliteits- en efficiëntieverbeteringen in industriële productie­processen met behulp van camaratechnologie en intelligente besturingssoftware. We baseren ons op een pak praktische ervaring en werken gepassioneerd aan de ontwikkeling en implementatie van cameratoepassingen op industriële productielocaties.

Ook in het kader van Overall Equipment Effectiveness bieden we een reeks oplossingen die ook in uw bedrijf voor hogere efficiëntie én kostenbesparingen zorgen. Denken we maar een het vermijden van onderhoud en terugdringen van downtimes op productielijnen, kortom gebeurtenissen die u al snel veel geld kunnen kosten.

Kom het zelf ontdekken op het SICK Vision Event waar u via praktische toepassingen een correct beeld krijgt van de mogelijkheden die cameratechnologie kan bieden.

Geen theorie maar een “hands-on tour” langs concrete toepassingen uit het bedrijfsleven. Bovendien ontkrachten we ook graag een aantal mythes rond camera’s en hun toepassingen.

Schrijf je gratis in

Programma

programma

12:30 Onthaal met sandwichlunch

13:00 Korte inleiding rond cameratechnologie en productiviteit

13:30 Begeleide toer langs verschillende visie­toepassingen zoals bin picking, labelcontrole, productcontrole, enz

14:30 Vrij bezoek overige toepassingen en mogelijkheid tot meet & greet met SICK-experts over uw concrete vragen en projecten

programma
arena

U kan zich bovendien registreren voor een Guided Tour in het stadion om 16u onder de deskundige leiding van een echte Buffalo-fan.

Inschrijven

Persoonlijke gegevens: